Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Back to basic

Publicerad 2012-02-04 19:50:38 i Allt och inget,Funktionell träning stod på schemat idag. Med kan väl förklara det med enkla övningar som ger rörlighet, styrka, och balans samt att man använder många muskelgrupper samtidigt. Har du sett amerikanska Biggest Loser, som jag för övrigt är ett stort fan av, vet du vad jag menar.

Enligt schemat skulle dagens Mixpass på Basic Gym varva kettlebells, rep, loops, hantlar och stänger. Det var med stor förväntan jag pallrade mig dit imorse. Jag "fegade" och körde med lättaste repen och lättaste kettlebellsen eftersom det var typ första gången. Har testat kettlebells tidigare, men det var flera år sen och man kan ju inte leva på gamla meriter ;)

Betyget då? 
Apjobbigt och riktigt, riktigt kul. Och träningsvärken kommer bli grym! Inte så kul förstås, men det kan det vara värt. 


Var som en Duracellkanin efter passet (kan det vara adrenalinet?!) och började storstäda hela köket! Nu är alla lådor och skåp torkade, fläkt och spis skiner som om de var nya... Grannt värre! Jag ska dock inte ta åt mig all ära, sambon var riktigt flitig han med.

Nu börjar energin sina och träningsvärken komma - ajj. Men jag SKA hålla mig vaken under det första avsnittet av Sherlock på SVT. Sen är det nog tack och god natt!

Kommentarer

Postat av: Marina

Publicerad 2012-02-04 19:58:45

Bra jobbat! Både med träningen och städningen. Tänk att man kan få energi genom att göra av med energi...Ha det fint!

Postat av: Inredningsfrun

Publicerad 2012-02-04 21:22:29

Heeeeej!!!Japp. Jag har oxå hittat hit via Emma :). Bästa Emma!Syns om en vecka. Det ska bli galet kul!KRAM på dig

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2012-02-05 15:49:18

Kettle... WHAT? Hmmm, inser att det var alldeles för länge sedan jag var aktiv i motionsbranschen, jag hajjar inte ens klyket längre..."Sherlock" är onekligen en välgjord serie. Kul att den är tillbaka!Hoppas du får en fin start på den nya veckan!

/Anna-Karin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela