Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Bohemian Chic

Publicerad 2012-02-06 22:13:00 i Vardagsrum/matrum,För många år sedan fick jag ett skåp av en granne. Eller rättare sagt, jag räddade skåpet från att kastas på tippen. Gjorde ett ryck med värmepistolen för att få bort den fula färgen, men jag gjorde aldrig jobbet klart (som du ser överst till vänster). Tanken på att slipa ner och måla om skåpet har slagit mig flera gånger sedan dess, men mer än en tanke har det inte blivit. Skåpet fyller ju sin funktion ändå...
 
I tidningen Allt i hemmet läste jag om en av årets inredningstrender: Bohemian Chic - en stil att bli kär i
I reportaget fanns bl.a. en bild på ett "patinerat" lyx-skåp som var i stil med mitt icke-färdiga-skåp (iaf om man tänker kreativt ;)). Mao var det bra att den där tanken stannade vid en tanke för annars hade jag inte haft en hot trendpryl i vardagsrummet. Wow liksom! 

Ännu mera wow blir det när jag tänker på att mitt skåp kostade noll kronor medan lyxvarianten kostar 9 595 kr. 


Det är lite svårt att se på bilden, men det mönstrade blockljuset som står till höger på lyx-skåpet kostar 2 850 kr! Because it´s not worth it... ;) Eller?

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2012-02-06 23:19:46

Ett blockljus för 2850??#¤%??! Jo, men det låter ju rimligt...Du ska vara riktigt nöjd med ditt fynd, tycker jag.Kram!

Postat av: Ulrika

Publicerad 2012-02-07 13:13:57

Att bli supermodern av en händelse, i bara farten, är ju inte illa! Det viktigaste är ju ändå att man gillar det man har.

Och ett ljus i den prisklassen är ju intressant. Visst man kan räkna det som en "prydnadssak" och det lägger ju folk hur mycket pengar som helst på bara de är "rätt". Men ett ljus - tänk om någon hjälpsam person skulle få för sig att tända det - hemska tanke! Ha ha!

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2012-02-07 18:18:37

Tänk, vad du är före din tid! Måste säga att jag tycker ditt skåp är snyggare än dyr-varianten. Jag är själv så smått på jakt efter en liknande modell (drängaskåp) att ha i vår tvättstuga-to-be.Diggar din lilla uggla, - tror att min farmor har just precis en sån i sitt TV-rum. Jag kanske måste tigga till mig den nästa gång jag är där...Ha det fint!

/Anna-Karin

Postat av: Sanna

Publicerad 2012-02-08 11:24:53

Jag är inte alls förvånad, du som är så trendig :).

Fast du har ju ingen tassel, som på dyrskåpet...

Postat av: Mina Gröna Tankar

Publicerad 2012-02-08 15:14:00

Snacka om att pengarna går upp i rök! För vad ska man med ljus till om man inte tänker tända det...Haha, minns när vi hittade ljus hemma hos mormor som var minst 50 år gamla. Dom var ju så fina, tyckte mormor, att hon aldrig velat tända dom. Att dom nu var sega, äckliga och en enda klibbig goja verkade inte röra henne i ryggen!Håll nu i skåpet så att inte grannen kommer och kräver tillbaka det!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela