Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Hoppfullt

Publicerad 2012-02-26 07:38:24 i Trädgård,Varför vaknar jag halv sex en söndagmorgon? Och kan inte somna om.
Varför vaknar jag (av väckarklockan) halv sex varje vardagsmorgon? Och vill - och kan - somna om.
Galet!

Nåja. Nu är jag uppe iaf och när jag tittar ut genom fönstret känns det genast bättre! Minus två grader, en strålande sol på uppåtgående och alldeles vindstilla. Kanske kan det bli några uteaktiviteter idag? Bära hem den sista sista stenarna från vår snälla granne, röja undan kvistar och grenar som stormvindarna lämnat efter sig, plantera något fint att sätta på entrétrappan. Och också bara njuta av att våren är på G. Det är inte så illa med en tidig morgon ändå.

Trollhasseln på bilden märker också att våren är på gång.
Hoppfull blir man!


Fast innan uteaktiviteterna tar vid ska jag gosa ner mig i soffan och kolla in några avsnitt av How to be a gardener. Fick tipset av kuliga trädgårdsnörden Mina gröna tankar som i sin tur fick tipset av En trädgårsälskares betraktelser. Man tackar för att ni delar med er! :)

How to be a gardener - säsong 1
How to be a gardener - säsong 2

Kommentarer

Postat av: Marina

Publicerad 2012-02-26 09:31:39

Tidiga mornar är härligt tycker jag men visst, halv sex är väl kanske i tidigaste lagt även för mig.

Solen skiner och idag ska dynorna bäras ut till Lugnet tänker jag. Vad som mer händer återstår att se.Ha en bra söndag!

Postat av: Mina gröna tankar

Publicerad 2012-02-26 09:35:45

Här är klockan halv tio och jag kämpar som en groda att komma upp ur sängen....jag vet att när jag väl är uppe måste jag tvätta kökstaket med målartvätt. Annars blir det straffpoäng från slavdri....jag menar, sambon. Fasen, hade jag varit uppe halv 6 hade jag redan varit klar!! Å vad jag är avundsjuk på dej!

Postat av: Millan

Publicerad 2012-02-26 10:47:35

Jag är med morgonpigg så jag vaknar tidigt fast jag är sen väldigt morgonslö så jag får absolut inget gjort på flera timmar.

Jag kommer med att köra in idag så vi ses där.

Kram

Postat av: Åsa

Publicerad 2012-02-26 13:40:13

Jag har också kollat in "How to be a gardener" serien. Den var perfekt att sträcktitta på när jag låg hemma och var sjuk för ett tag sedan.Ha en fin söndag med stenbärandet eller vad det nu blev :-)

Postat av: Millan

Publicerad 2012-02-26 14:44:06

Hej igen...

Jag kom aldrig iväg.... hoppas du hade en trevlig stund om du var där, hade varit kul att ses men det kommer säkert fler tillfällen.

Ha det! =)

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2012-02-26 18:24:58

Nja, morgonpigg vete katten... Jag vaknar rimligt tidigt, men älskar att ligga och dra mig hur länge som helst.Henrik Valentin hade varit spännande, men vi har varit i Malmö i helgen och hann inte hem. Tack för tipset, dock! Återkom gärna med fler spännande förslag om det dyker upp något framöver. Tack också för länkarna!Må så gott!

/Anna-Karin

Postat av: Moa

Publicerad 2012-02-26 20:14:26

Vilket bra tittatips.. har jag inte vetat om förrän nu. Ja du det är underligt det där att man kan vakna pigg en helgdag tidigt och bara nästan dö en vardag fast samma tid.. jag vet! Gör det ofta och fattar inte varför det är så där, ja ja imorgon är det måndag så då är jag halvdöd när klockan/telefonen ringer, tror faktiskt det är det ligger att jag blir väckt o inte vaknar själv.. så är det nog. Ha det gott..Moa

Postat av: essay help

Publicerad 2012-02-29 15:08:34

Such thing can be a good decoration for many houses.

Postat av: How to register a domain name

Publicerad 2012-03-16 13:39:41

Nice collection You clearly know what you are doing Thanks

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela