Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Humorlös

Publicerad 2012-02-25 09:32:09 i Allt och inget,

Antar att du också följer ett antal bloggar/sajter/forum med mer eller mindre jämna mellanrum. För egen del kan jag villigt erkänna att jag är en Hemnetknarkare och mäklarsidorna Alvhem mäkleri och Stadshem besöker jag rätt ofta. Där är det såklart bilderna som lockar, inte tanken på att byta boende.

Bloggarna jag följer är många, men de ger ju sååå mycket inspiration. Tack alla! Jag vet också att jag inte följer "blogg-etiketten" som säger att man bör länka till bloggarna man följer. Men det är enbart lathet som är anledningen till det. Inget annat. Det kommer!


Sen finns det ett antal andra som är kul, t.ex. tjuvlyssnat. Sambon tycker ofta jag är helt humorlös som skrattar högt åt vissa av "klippen-från-verkliga-livet" som finns på den sajten ;)

Humorlös eller inte. När jag läste nedanstående antog jag att sambon inte ens skulle förstå den...

Ett par ~23 står vid frukostflingorna.
Tjejen: Är du säker?
Killen: Ja.
Tjejen: Han har kanske skrivit fel?
Killlen: Nej, han sa kokosflingor. Jag hörde det!


Jag hade rätt! Sambon förstod den inte (förrän efter fjärde läsningen typ). Testade den senare på en av sambons vänner. Han förstod den inte heller. Vännens sambo däremot, hon förstod den direkt.

Just i ovanstående fall tror jag inte humorn var problemet. Om du fattar?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela