Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Bilder från förr

Publicerad 2012-02-28 21:40:58 i Kök,


Lite minnesbilder från mitt förra hus: Luckor från IKEA, som jag handmålade med pensel för att få det rätta stuket. Bänkskiva i vitoljad björk. Beslag från Indiska. Golvet är lutat och vitoljat. Fondtapeten är från Åhlens.


Äntligen börjar jag bli klar med rensningen av foton.
"Projektet" har pågått sen i somras. Men ja, du vet själv. Tråkiga uppgifter tenderar att ta tid eftersom det alltid finns nåt kuligare att göra. Typ titta på när fröerna gror. Eller nåt.

Men en rolig sak med rensningen är att tankar på hur det var i mitt förra hus ploppar upp. T.ex. minnet över hur det var att ha ett riktigt gammeldags skafferi (dörren på nedre bilden). Förutom ett skafferi som slukade hur mycket som helst saknar jag bl.a. de djupa och kraftiga fönsterkarmarna i trä. Underbara! De vi har här är bara pjuttfuttiga och skitmesiga :(

Jag saknar inte huset (om man nu kan göra det med ett hus), trots att jag var tokkär i både det och trädgården. Fortfarande finns det som sagt några detaljer som jag kan sakna emellanåt, men när de tankarna kommer brukar jag trösta mig med att jag fick (riktigt) bra betalt när jag sålde ;)

Kommentarer

Postat av: Gardenhouse

Publicerad 2012-02-28 22:07:43

Vilket underbart stort härligt och ljust kök du har, vill också ha!

Ha en fin fortsättning på veckan,

kram Sussi

Postat av: Knaada

Publicerad 2012-02-28 22:22:45

Så härligt!Köket är detsamma som vi har, nu funderar jag på nya beslag, gillar dom du hade!

Postat av: сoursework writers

Publicerad 2012-02-29 15:06:24

Such kitchen design is amazing. I will do the same with pleasure.

Postat av: Mina gröna tankar

Publicerad 2012-02-29 17:50:49

När jag såg rubriken och började titta på bilderna tänkte jag...å hur f-n ska EFTERbilderna se ut! Jag trodde första sekunderna att det var före och efter bilder du skulle bjuda på. Skönt att det inte var så, mitt hjärta lugnade ner sig...:))

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2012-02-29 18:21:12

Jisses så fint, - de där bilderna hade platsat i vilken inredningstidning som helst. Kan tro att du håvade in storkovan när du sålde!Ikväll pluggar jag in datorsladden i TV:n och tittar på trädgårdsprogrammen från BBC som du länkade till. Om jag orkar masa mig upp igen kanske jag räknar mina svartsprayade ljusstakar också, hehe!Ha det fint!

/Anna-Karin

Postat av: Marina

Publicerad 2012-03-01 20:02:59

Ser jättefint ut där tycker jag. Där hade jag kunnat trivas ser det ut som.

Kan förstå att du fick bra betalt för det fina.Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela