Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Hårigt värre...

Publicerad 2012-02-27 20:20:54 i Trädgård,Det är inte mycket grönt i trädgården ännu men snödroppar, krokusar, kärleksört, vallmo och pioner har sagt "titt-ut". Sånt blir man ju glad av! Hittade en hårig daggkåpa också. Faktum är att jag aldrig tänkt på att de är håriga förrän jag såg bilden. Tänk vad man lär sig av trädgården :)

Apropå lärdom. Ojoj vad Alan Titchmarsch lärde mig mycket igår. Alan är programledare för How to be a gardener som jag tipsade om i förra inlägget. Jag såg hela första säsongen igår. Kunde inte slita mig ;) Är du det minsta trädgårdsintresserad - se den!


Jag har också lärt mig att en/två/tre katter gillar att skita i vår trädgård. Sånt blir man mindre glad av... 
Bl.a. har vi en gång som är täckt med täckbark. Det verkar vara kattfavvestället nr ett att böka runt och skita i. Skit i nån annans trädgård säger jag! Nån som har nåt tips?!

Kommentarer

Postat av: Marina

Publicerad 2012-02-27 21:45:02

Kattskit är inte kul alls. VI har mindre av den varan sen vi skaffade hund men hon lämnar ju högar hon också. Dock inte i rabatterna så ofta.Det är härligt att se att livet tar fart i rabatterna igen.Hoppas du haft en bra start på veckan.Kram

Postat av: Anette Peterson

Publicerad 2012-02-28 14:27:33

Underbart Tamara, vilka otroligt levande bilder du lägger ut. Jag kommer att följa din blogg, många kreativa idéer. Själv skaffar jag energi på vår ö denna soliga eftermiddag. Krama sambon från mig!

Postat av: proofreading services

Publicerad 2012-02-29 15:07:40

Such photos must be taken from high-qualitative camera.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela