Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Gnällfia

Publicerad 2012-02-05 17:15:50 i Trädgård,Marken var helt snötäckt när jag tittade ut i morse och eftersom det är så pass kallt kommer den också ligga kvar ett tag. Jippiejippieajj så härligt!

Kollade in "ägorna" idag och inte är det mycket att hurra för i trädgården just nu. Fler vintergröna buskar hade gjort mycket för helhetsintrycket, men vi har ju bara haft trädgården en säsong så jag ska inte gnälla. Det kommer fler trädgårdssäsonger. Spikat är det iaf att vi ska sätta avenbokshäck mot grannens fula plank (översta bilden till höger). Den är sååå vacker även på vintern! Ja, avenbokshäcken alltså. Inte planket...


Jag gnällde över att vi hade -15 igår för det var så j-a kallt om kinderna o benen när jag cyklade. Pratade med syster som bor i Skellefteå. De hade -35. Och sen ringde mamma för att berätta att hennes särbo, boendes någon mil utanför Skellefteå, hade -39,7!!!
Vad har jag att gnälla över???

Förresten. Kolla in det här klippet från första SM:et i vintersimning som gick av stapeln i Skellefteå igår.
I bitande -34... Brrr va?!

Kommentarer

Postat av: Marina

Publicerad 2012-02-05 17:36:04

Dessa grannar! Jag har varit ute och fotat fina snön idag och på var och varannan bild syns grannens gula hus. Inte fint på vinterbilder (och inte på andra bilder heller). Kan jag måla om deras hus till något mindre i ögonfallande tro???Kram!

Postat av: Karin

Publicerad 2012-02-05 20:59:48

Snö gör verkligen mycket för att trädgården ska se lite roligare ut på vintern. Håller kylan i sig så får vi njuta av den ett tag också.Ha en bra vecka. Kram!

Postat av: anna

Publicerad 2012-02-05 21:31:49

Hej vännen!

Klart jag är intresserad av din biljett:))

Jag har mailat dig

Kram anna

Postat av: Gardenhouse

Publicerad 2012-02-06 13:50:22

Ja allt är relativt vad det än kommer till ;) kyla, värme...

Ja den simtävlingen såg jag, den var inte för ena blekfisar inte ;)Vilken härlig trädgård i vinterskrud du bjuder på idag!Kram Sussi

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela