Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Fjanterier

Publicerad 2012-02-08 20:37:31 i Allt och inget,Godis är gott. Jo, så är det! Vi är riktiga gottegrisar både sambon och jag och det är nog troligt att vi är sockerberoende. Men nu ska gottesmaskandet minska här på Solsidan. Det är planen iaf. 

Fast egentligen. Istället för att köra fjantstilen och dra ner kanske vi ska köra den hårda stilen och "sockerdetoxa" under 12-14 dagar. Då utesluter man all mat med socker tillsatt och för att hålla sockersuget under kontroll äter man istället mycket färsk frukt. Som t.ex. tomat som faktiskt är en frukt och inte en grönsak. Visserligen gillar jag tomater men håll med om att det låter skittråkigt med "sockerdetox"?

Min karaktär lämpar sig nog mer för fjantstilen tror jag...

Kommentarer

Postat av: Marina

Publicerad 2012-02-08 21:49:09

Låter hur tråkigt som helst! Jag gillar dessutom inte tomater och många frukter tål jag inte. Jag måste alltså äta godis, eller hur?Kram o lycka till med vad du nu väljer

Postat av: Åsa

Publicerad 2012-02-09 10:18:42

Här har du en annan lösgodisberoende typ. En riktig skenhelig sådan också som lär sina barn att de bara får godis på lördagarna medan föräldrarna smyger med sina godisgömmor både nu och då. Fast nu har vi blivit påkomna av vår 7-åring några gånger som hittade "spår" så vi kanske får trappa ner en aning på sockerintaget.Men du - du ska ju på värsta bloggeventet i helgen. Jag försökte sno åt mig en vinst på en sista biljett men tyvärr utan tur. Ha det så himla skoj med Björn Ranelid och alla andra ;-)

Postat av: Mina Gröna Tankar

Publicerad 2012-02-09 10:45:49

Med Ranelid framför dig i helgen behövs väl ingen annan sockerdetox på 14 dar.....

Postat av: Sofia

Publicerad 2012-02-09 15:58:21

Sådärja, välkommen till Bloggvy :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela