Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Ont i grenen...

Publicerad 2012-01-19 17:30:28 i Allt och inget,

Efter att pissmyran snodde min cykel häromdagen har jag fått låna sambons HÖGA HERRcykel. När jag sänkt sadeln typ en och en halv meter så kändes den riktigt bra. Förutom en sak! Om man normalt sett har en damcykel (vilket jag har) är det lätt, väldigt lätt, att glömma bort ramen när man t.ex. stannar för rött ljus. Och då gör det ont, väldigt ont... :(

Och trots mitt röjande i källaren så har jag inte koll på i vilken kartong kvittot till den stulna cykeln finns. Jag vet att jag lagt alla viktiga måste-spara-kvitton på ett jättebra ställe, i en jätteviktig låda. Men var den där viktiga lådan har placerats, det har jag också glömt!

Kanske hade jag ändå inte fått så mycket pengar från försäkringsbolaget eftersom cykeln hade några år på nacken, men ändå. Fiskpinneminne! *argggh*


Håller på att rensa bland mina bilder och hittade den här som är från min gamla trädgård. Där hade jag massor med självsådda vallmo. Det kommer jag minsann ihåg :)

Kommentarer

Postat av: Marina

Publicerad 2012-01-19 20:25:43

Ajdå, det där låter inte skönt eller hälsosamt. Tyvärr är det nog så att du inte skulle få så mycket för cykeln men visst vill man veta var man har sina "viktiga papper". Vår dammsugare som bara är lite mer än ett år gammal har blivit konstig. Tror du jag hittar kvittot? Nej! Men alla andra kvitton hittar jag i "viktiga lådan".Hoppas det ordnar sig med cykel.

Var rädd om kroppen!

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2012-01-19 21:56:09

Vilken underbar bild! Varför har jag fått för mig att jag inte ska ha knallröda blommor i trädgården, - de där är ju bara så läckra!Trist historia, både med cykeln, ont i grenen och det försvunna kvittot. Hemma hos oss letar vi efter en videokamera som vi packade ner när vi flyttade från Malmö sommaren 2010. Den har inte dykt upp än...Hoppas du får en fin start på helgen!

/Anna-Karin

Postat av: Karin

Publicerad 2012-01-19 22:53:09

Visst är det skönt när man är sådär ordningsam och håller ordning på viktiga papper?! ;) Hoppas att kvittot dyker upp.Tack för omtanken när det gäller min eventuella "sjukdom". Inte mår jag helt prima, men inte låter jag det stoppa mig heller.Ha en härlig helg. Kram!

Postat av: Gardenhouse

Publicerad 2012-01-20 20:59:36

Så vackra Vallmos du har förevigat.

Till skillnad från cykel historien och trasslet omkring...

Önskar en fin helg!

Kram Sussi

Postat av: Anna

Publicerad 2012-01-20 22:25:31

MEn det är ju för tråkigt, FAn att man inte ska kunna få ha sin saker ifred. Två cyklar har sonen blivit av med och jag blir bara så trött.

Hoppas du hittar kvittotKram Anna

Postat av: anna

Publicerad 2012-01-21 02:40:15

Underbar bild, ha en trevlig helg, smärtan till trots

kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela