Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Allt är Emmas förtjänst

Publicerad 2012-01-31 21:31:44 i Allt och inget,


Jamen hur gick det här till?

En dryg 400-procentig ökning av antalet besökare de senaste två dagarna! VÄLKOMMEN säger jag till er alla! Men vad är anledningen till den stora ökningen? Jag är inte på något sätt aktiv i att locka läsare hit (att ha många besökare är inte mitt huvudmål) och inte heller har jag blivit specialist på SEO (sökordsoptimering)...

Tänker, tänker och tänker lite till... Och förstår fortfarande ingenting :(

Förrän.
Pling i inboxen. Ett inlägg från Louise Alexandersson. Då först fattar jag - det är Emma som är den skyldiga! Emma, som fixat bloggeventet jag ska på i februari, har nämligen lagt ut en länklista till en del av alla oss som ska dit. Tack för det Emma! 

Nu har jag lite jobb med att kolla in vilka som ska dit. Är nyfiken på om ägarna till några av de bloggar jag följer ska dit. Kul!

Kommentarer

Postat av: anna

Publicerad 2012-02-03 01:31:05

hej på dig

vilken tur du har haft som fått biljett...

jag vill med, nåja vad är väl en bal på slottet

have fun<3kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela