Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Kisspaus

Publicerad 2012-01-08 20:10:01 i Källaren,

Så där ja! Nu kan de komma - våra övernattningsgäster.

Den del av källaren som ska vara gästrum är nu röjd, städad och sovbar. Äntligen! Visserligen har inte våra tidigare gäster tagit någon större skada av att få sova på en uppblåsbar madrass i vardagsrummet, men nu får de ett eget plan för sig själva. Nattkissare får dock pallra sig upp på bottenvåningen eftersom badrummet i källaren ännu inte är klart. Man måste ju ha några nya projekt att ta tag i... :)

Ibland (faktiskt ganska ofta) har jag lång startsträcka, men när jag väl kommer igång så kör jag på tills jag stupar. Har inte varit utanför huset på hela lör- och söndagen utan hållt mig under jorden och bara gått upp när jag behövde på toaletten eller käka. Det kan väl inte vara bra för hälsan? En hel helg helt utan frisk luft. Näe, hoppas på snar vår så jag kommer mig ut i friska luften igen!


PS

Tack sambon för att du var så snäll och förberedde lunch o middag för hela helgen innan du åkte på bror dins svensexa i Borås. Gulle! Det gjorde att jag inte längre är sur på dig för "komplimangen" du gav härmodagen:
- Jag har stora lungor och du har stor rumpa. Det är därför vi kompletterar varann så bra!

Kommentarer

Postat av: Marina

Publicerad 2012-01-08 21:07:18

Men du, vilken förvandling! Har du gjort allt det själv? Vilken energi!

Ja, de där karlarna kan vara lite tanklösa i sina kommentarer ibland. Hm...Kram!

Postat av: Åsa

Publicerad 2012-01-08 22:32:56

Så tjusigt det blev. Jag ÄLSKAR före/efter bilder. På dem syns ingen tid utan man ser bara den omedelbara förvandlingen. Önskar att vår kommande badrumsrenovering+bygga nytt sovrum projekt kunde se lika färdigt ut som på dina bilder. Jag vill helst hoppa direkt från före till EFTER och slippa allt jobbigt byggkaos där emellan ;-)

Postat av: Karin

Publicerad 2012-01-09 00:18:22

Wow! Det är vad jag kallar extreme home makeover. Där kan jag gissa att gästerna kommer att sova som stockar.Kram!

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2012-01-09 19:41:25

Känner igen den där Duracell-kanin-stilen; när man är igång med något kör man tills man stupar.Resultatet blev galet snyggt!

När kan jag komma? ;-)/Anna-Karin

Postat av: Christin

Publicerad 2012-03-07 12:03:28

Vilken förändring....Kanon snyggt !

Smart att lägga in ett tak till och "gömma" rören ...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela