Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Brutto eller netto?

Publicerad 2012-01-27 20:42:26 i Vardagsrum/matrum,Närmsta matvarubutik för oss är Netto. Det är knappast butiken vi storhandlar i, men den är perfekt som oj-jag-glömde-sockret-butik.

Många gånger kan man också göra riktigt bra fynd där. Som igår t.ex. Hittade en stor och kraftig tre(!)stänglad Phalaenopsis orkidé för 79 kronor. Det kallar jag fynd!

Och sist, men absolut inte minst viktigt. 
TGIF! :)

Kommentarer

Postat av: Marina

Publicerad 2012-01-27 21:55:52

Oj, det var ett bra pris minsann.

Netto har jag faktiskt aldrig varit på men så ligger det heller inte där jag brukar passera.Ha en bra helg med bröllop o allt.

Kram

Postat av: Mina Gröna Tankar

Publicerad 2012-01-28 08:26:07

Ojojoj, man tackar för awarden! Vilken trevlig överraskning att komma hem till efter semestern. När väskan är upppackad får jag ta tag i att uppfylla kraven och skicka vidare. Tack söta du!Annette

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2012-01-28 10:17:12

Netto är ett sånt där ställe dit man går utan inköpslista, mest för att kolla vad de har. Och visst händer det att man gör fynd!

Just orkidéer har jag fått för mig att jag inte klarar av att hålla liv i. Tror inte jag har haft någon sedan 90-talet, så det kanske är dags att göra ett nytt försök, haha!

Ha en riktigt skön helg!

/Anna-Karin

Postat av: Karin

Publicerad 2012-01-28 16:17:46

Det var sannerligen ett fynd! Jag har en Netto precis bredvid den affär där jag storhandlar men jag har bara varit in där en gång. Finns liksom ingen anledning. Men kanske kunde man göra fynd där ibland om man tog sig tid att gå in.Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela