Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Dubbelt jobbigt

Publicerad 2012-01-22 20:00:52 i Allt och inget,

Vi ska på bröllop nästa helg! En av sambons bröder, Tore, ska gifta sig med sin Carina ♥

Bröllop ställer ju ändå vissa krav på klädsel och här blir det jobbigt för den som knappt äger några "finkläder", ej mindre några "finskor". Det var ju några år sedan partyprinsesstiden då garderoben var fylld av dansvänliga outfits. 

En shoppingtur stod alltså på dagordningen igår. Jag var inne i så gott som varenda butik som säljer damkläder och hittade inte ett sk-t som passade/gillades. Deppigt!

Fast ett köp blev det faktiskt. Ett par SVARTA ballerinaskor från Clarks, som jag redan nu vet kommer bli favoriter till våren. Grymt sköna men inte riktigt lämpade för bröllop. Med andra ord, fortfarande ingen outfit till nästa helg! Får ta en djupdykning i garderoben och se om jag kan hitta någon gammal skatt där... *suckar*

PS. Dubbelt jobbigt blir det nu när jag ser att skorna kostar hälften så mycket i Storbritannien... :(

Kommentarer

Postat av: Marina

Publicerad 2012-01-22 20:28:53

Det där är inte lätt! Jag har inte heller några kläder som skulle lämpa sig för bröllop och "finskor" har jag inga och gillar inte sådana heller. Hoppas det ordnar sig!Kom på att jag glömt att svara ang. mitt stativ. Det är ett enbent teleskopstativ. Märket är Manfrotto och jag tror det heter 679B. Det känns smidigt och enbent känns rätt för min del.Ha en bra ny vecka!

Postat av: Åsa

Publicerad 2012-01-22 20:59:00

Men det där känner jag mig så väl igen mig i. När man är ute och MÅSTE hitta något så är det helt stendött och så kommer man hem med något helt annat i stället. Snygga skor i alla fall. Bättre shoppinglycka nästa gång...Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela