Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Elake Emil

Publicerad 2012-01-04 10:42:12 i Allt och inget,

Vaknade tidigt, tidigt i morse av ett märkligt ljud utanför sovrumsfönstret. Det lät som om någon gick med hasande steg - fram och tillbaka - på vår singelbelagda uppfart. Men när jag kikade ut såg jag att det var soptunnorna som, med hjälp av stormen Emil, dansade runt.     

Han verkar elak, den där Emil! Far fram som ett jehu och städar inte upp efter sig. Fast jag klagar inte, att några soptunnor flyttar på sig är ju ingenting. Betydligt värre är det för dem som får taken bortblåsta och/eller blir utan el.  

Stormbyar eller ej, jag kom iaf upp tidigt på den första av mina fem lediga dagar. Skönt!

Författaren Klas Östergren sa i en intervju att han gillar när "tiden går långsamt". Det hoppas jag på dessa dagar! Att tiden ska gå riktigt, riktigt låååångsamt...

Kommentarer

Postat av: Åsa

Publicerad 2012-01-04 12:26:53

Den där Klas Östergren är inte dum han! han är en av mina absoluta favoriter av svenska författare.hoppas du får härligt långsamma lediga dagar!

Postat av: Marina

Publicerad 2012-01-04 12:30:00

Emil härjar här också! Låg vaken av och till e flera timmar i natt.

Dumma Emil!Kram!

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2012-01-04 18:44:37

Ja jädrar, vad det har blåst idag! Börjar nästan kännas som normaltillstånd...Kan verkligen rekommendera ett besök på Möbelmagasinet i Hanaskog, - där finns allt och lite till. Inte alltid superbilligt, men fynden finns om man har tålamod att leta lite grann.Ska ni till Älmhult så åker ni ju förbi här hemma, - kika gärna förbi om ni har tid/lust!

/Anna-Karin

Postat av: Åsa

Publicerad 2012-01-05 12:29:44

Mitt ex av trädgårderaboken är oinbundet. Har inte sett någon inbunden variant.kram Åsa

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela