Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Filmjölk lindrar

Publicerad 2012-01-17 21:03:34 i Allt och inget,

Semesterplanering! För många är det en stor del av själva semestern, men som den hemmakatt jag är tänker jag oftast att det blir som det blir. Och blir det inget så blir det bra ändå. Typ.

Sambon har t.ex. planer på en fotbollsresa. I mars ska han åka för att se sitt favoritlag Tottenham ("come on you Spurs" eller vad de säger...) spöa skiten ur Manchester United. 

År 2012 ser också ut att bli året då jag för en gångs skull planerar en semester mer än en månad innan själva resan. Jag har nämligen Googlat friskt på - "trädgårdsresa". Om det är hiss eller diss vet jag inte, men ett gäng trädgårdsnördar kan väl bli kul. Och verkar det bli för "insnöat" är det väl bara att stoppa näsan i nån blomma och lukta extra länge tänker jag.


Bilden är från en Thailandsresa som jag gjorde 2008 tillsammans med två kompisar (Pär och Per). Resan blev bestämd och bokad tre eller fyra dagar innan avresa och det gick bra ändå ;)
Jag tillhör de som är extremt noga med solskyddsfaktor, men en dag glömde jag smörja fötterna. Vet inte om det röda syns så bra, men jisses vad det brände! Och det var inte så lätt att hitta "räddande" filmjölk i Thailand.
 
Sist men inte minst vill jag också berätta att jag fått ännu en Liebster-award. Denna gång kommer den från från Anna-Karin med bloggen Fröken Grön. En härligt inspirerande blogg med mycket gröna inslag :)

Det värmer att bli uppskattad och man ska egentligen skicka awarden vidare men denna gång passar jag istället på att tacka alla bloggerskor (för de är bara tjejer/tanter/kvinnor av någon anledning) för all den inspiration ni GER och jag FÅR. TACK!

Kommentarer

Postat av: Åsa

Publicerad 2012-01-18 09:44:47

Här har du en usel semesterplanerare till men det brukar oftast bli bra ändå. Jag tycker trädgårdsresa låter spännande.Kör på!!! Jag skulle vilja åka runt i England och njuta av både vackra trädgårdar och landskapet. Och kanske en och annan god öl till det ;-)Postat av: Anna

Publicerad 2012-01-18 15:11:14

Det viste jag inte mom filmjölk men det ska genast skrivas upp..

Vi har inte genom åren varit så bra på att planera men nu har det blivit bättre och i början av oktober bär det av till Venedig.

En trädgårdsresa låter inte dumt, min svägerska ska iväg till England i maj på just trädgårdsresa, låter underbart.kram Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela