Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Ditt kryp

Publicerad 2012-01-11 18:50:39 i Allt och inget,

Aningen uppgivet är "inte nuuu igen" vad jag tänker var gång när kedjan hoppar av min cykel. Hoppar av gör den ungefär var fjärde gång jag använder cykeln och med tanke på att jag cyklar i princip var dag så är det ganska ofta.

Men kan lämna in cykeln för reparation men man kan också utveckla en grymt snabb teknik för att sätta tillbaka kedjan själv var gång den hoppar av. Så har jag gjort. Gör det nästan i farten och får knappt nån olja på händerna. Riktigt bra är jag! Övning ger färdighet liksom...

Men igår blev jag uppgiven och förbannad av en helt annan anledning. Nån idiot (ursäkta uttrycket) hade snott min cykel på stationen i Kristianstad. Kanske borde jag vara glad för att jag inte orkat lämna in cykeln på service och att idioten nu får en cykel med en kedja som hoppar av stup i kvarten. Hoppas du är nöjd med ditt fynd - din pissmyra...

Tack för den här tiden cykeln! :(

Kommentarer

Postat av: Marina

Publicerad 2012-01-11 19:03:31

Så onödigt att sno en cykel. Hoppas "krypet" får stora problem med kedjan och mycket olja på kläderna.Kram!

Postat av: Helen

Publicerad 2012-01-19 15:26:22

Man blir så förbannad! Min försvann i somras. Nu har jag svärmors gamla Monark (3vx) från -83. Ganska otrendig, men hoppas få behålla den länge.

/Helen

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela