Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Röda mattan

Publicerad 2012-01-16 22:04:45 i Allt och inget,

Ja, inte är det röda mattan som ligger på källargolvet, men väl en av mammas hemvävda trasmattor. Det är en av mammas första mattor så den är riktigt gammal, men det spelar liksom ingen roll för visst är det nåt visst med hemvävt? Det känns hemtrevligt och mysigt tantigt så där ;) Och jag är ju tant så det passar ju perfekt!
Sen var det det här med lusten...
Boken "Om lusten att trädgårdera" som jag beställt kom idag. Glad och förväntansfull öppnade jag paketet. Ser då att det inte finns inte en enda bild i boken. Inte E-N enda! Det måste väl vara nåt fel? En trädgårdsbok utan bilder. Jag är fortfarande i chock! Jag som bara vill titta på bilder... Nu måste jag ju L-Ä-S-A också.*suckar högt*

Åsa! Att boken var utan bilder sa du minsann inget om ;)

Kommentarer

Postat av: Millan

Publicerad 2012-01-17 08:34:05

Utan bilder... hmm

Postat av: Pelle

Publicerad 2012-01-17 12:44:32

Jag behöver lära mig om trädgård så när du e trött på den kan jag låna den ( för att impa på Sussi)! Pelle

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2012-01-17 18:31:24

Haha, verkligen chockartat att trädgårdsboken är bildlös. Kan se framför mig hur snopen du måste ha sett ut när du insåg det.I gårdagens inlägg passade jag vidare den där lilla "awarden" så att du får den gång till. Tänkte ju på dig när jag fick den! Du behöver dock inte joxa med att skicka den vidare en gång till.Må gott!

/Anna-Karin

Postat av: Åsa

Publicerad 2012-01-17 21:09:15

Sorry!

Krönikor brukar inte förknippas med bilder så jag tänkte att det var underförstått. Jag tror, och hoppas, att du finner mycket nöje och behållning med boken ändå - även om det blir en del bokstäver ;-) Och inga bilder.... SUCK!!!Det är nu jag försöker avrunda min lilla fadäs med att försöka släta över det hela med att säga "att de bästa bilderna skapar du ju i ditt huvud" ;-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela