Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Tuff-tuff-tåg

Publicerad 2012-01-15 17:51:51 i Allt och inget,

Jobbresor, utbildning och privata utflykter har gjort att jag spenderat drygt trettio(!) timmar på tåg denna veckan. Visserligen gillar jag att åka tåg men trettio timmar på en vecka känns - alldeles för många...

Efter allt skumpande i mer eller mindre bekväma tågkupéer var det härligt med en långpromenad i idag. Att det var grådisigt, nollgradigt och mulet gjorde inte så mycket, det var frisk luft iaf! 

Men så färgsprakande är det inte ute just nu va? Lyckades bara hitta några röda nypon och två tösabitar med röda jackor som lyste upp tillvaron...


Snart blir det att inta soffläge för att kolla när Sverige möter Makedonien i första EM-matchen i handboll. Då ska vi heja på sambons systerson Jonathan Stenbäcken. Heja-heja!

Kommentarer

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2012-01-15 18:48:21

Stenbäcken, minsann! När jag var 11 år och bodde i Karlskrona var en av mina stora idoler Joachim Stenbäcken, som spelade där då. Anar att du har flera kändisar i familjen!Jag har alltid någon fånigt romantisk känsla när jag åker tåg. Tycker det är spännande att sitta där och iaktta och tjuvlyssna på andra, hitta på små historier om dem och så. Fast nu åker jag ju inte tåg så ofta...Hoppas du får en bra start på veckan som kommer!

Kram!/Anna-Karin

Postat av: Marina

Publicerad 2012-01-15 19:29:33

Sitter här och är beredd på matchen nu. Heja! Kul att Anna-Karin hade din sambo som idol. Världen är bra liten!Nä, mycket färg är den inte där ute nu men det blir väl bättre så småningom.Ha en bra vecka!

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2012-01-15 19:38:46

Får medge att det där sammanträffandet var riktigt komiskt!

Fast någon autograf behöver du inte ordna Tamara, jag HAR den nämligen redan, haha!/Anna-Karin

Postat av: MissStorm

Publicerad 2012-01-15 22:01:02

Nej usch och fy för tåg! Fick nog när jag åkte varannan helg i 4 år. (Pluggade på annan ort än H)Trots bristen på färg ser det ut att ha varit en fin promenad. Trevligt med lite ljus till skillnad från allt kolmörker som varit så länge.

Postat av: Karin

Publicerad 2012-01-15 22:53:34

Jag antar att det är bra om det går lite trögt i början av en turnering. Sverige brukar behöva växa. Men nog var det onödigt att släppa upp Makedonien igen när vi väl gått ifrån dem? Men Stenbäcken skötte sig bra i alla fall? Ni kan vara stolta.Ha en fin vecka. Kram!

Postat av: Gardenhouse

Publicerad 2012-01-16 11:41:49

Skönt med promenad och inget vitt har ni...

Oavgjort på matchen va?

Kram Sussi

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela