Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Upp eller ner?

Publicerad 2012-01-05 21:09:17 i Källaren,

I bloggvärlden känns det ibland som att man förväntas berätta om sin, just det, SOLSIDA. Men idag, kära läsare, låter jag er följa med bakom kulisserna.

Så här totalt olikt ser det ut beroende på om man kikar uppåt eller neråt när man står i vår källartrapp.

Uppåt:
Stilrent, ordnat och snyggt - om jag får säga det själv. Och det får jag ju! :)

Vitmålad panel, tygtavla på väggen, lampa i taket (från Hommin) och trendiga (de var iaf trendiga förra året...) plåtbokstäver på väggen!


Neråt:
Rena kaoset! Tyckte jag hade koll här för ett halvår sedan, men det var ju inte riktigt sant. De sista månaderna har vi bara lagt grejor rätt ner på närmsta lediga plats - ni ser resultatet *suckar* 

Men eftersom energinivån är hyfsat hög så här i början av 2012 tänkte jag faktiskt göra ett röj under helgen. Kanske blir det till tonerna av den här gamla hitlåten.

Kommentarer

Postat av: Gardenhouse

Publicerad 2012-01-05 22:21:15

Ja tänk vad man kan lura ögat genom att titta i rätt vinkel ;)

Men källar trappen är ju jätte läcker, tyg eller tapet?

Ha en fin trettonhelg,

kram Sussi

Postat av: Karin

Publicerad 2012-01-05 22:29:36

Oredan ligger i betraktarens ögon. Nej, så brukar man förstås inte säga. Men i mina ögon är inte den där oredan så farlig. Du skulle se mina kattvindar eller min källare för den delen. Ju mer plats man har att sprida ut sig på, desto värre blir det. Tydligen!Men en av vindarna, den som mest består av kartonger med böcker i, ska väl snart få lite bättre ordning när jag får min nya bokhylla på plats. (Projektet du var nyfiken på.)Kommer att bli sensationellt bra, om jag får säga det själv. Och det får jag ju. ;)Ha en toppenhelg! Kram!

Postat av: Marina

Publicerad 2012-01-06 15:43:31

Ja, vem har inte platser som ser ut som din andra bild???Kram!

Postat av: MissStorm

Publicerad 2012-01-08 18:41:44

Hoppas du haft en riktig röjarhelg! ;)

I vår källare är det kaos. Ouppackade flyttkartonger som stått i 4 år t.ex... Men försöker vi börja röja kör vi fast på att vi inte vet vad vi ska göra åt källaren. Vilket rum ska användas till vad och så... Men kanske är 2012 året när källaren hamnar i fokus och alla bloggare och inredningstidningar börjar visa verkligheten?! Men antagligen inte va..?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela