Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Bygga bo

Publicerad 2012-03-19 20:26:16 i Trädgård,Skulle du vilja bo där uppe, mellan stupröret och takpannorna? Förmodligen inte va? Men uppenbarligen stör inte den skyhöga(?) boendestandarden det fågelpar som precis påbörjat sitt bobyggande där. Men så har man ju olika krav på sitt boende, det är helt klart.

Men hallå där! Med tanke på att jag redan bor i huset med de, på gränsen till helt odugliga hängrännorna, och det utslitna taket kan man ju fundera på vilka krav jag har. Hmm.

Det är bara att inse fakta, den dryga utgiften att byta tak går snart inte att blunda för. Fast vi väntar nog ett tag ändå, man vill ju inte störa hyresgästerna på taket mitt i familjebyggandet. Pip pip pip...

Kommentarer

Postat av: Marina

Publicerad 2012-03-19 21:11:48

Dendär standarden hade inte jag nöjt mig med, men så är jag ju inte fågel heller.Grattis till "veckans blogg"!Kram

Postat av: Mina gröna tankar

Publicerad 2012-03-20 21:17:29

Åh, nej! Har inte tänkt på våra mesfinkar som brukar bygga i vårt takskägg...här ska det ju bytas tak till sommaren.... Usch och fy vad du fick mig att må illa nu!Grattis i övrigt!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela