Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

God jul då...

Publicerad 2012-03-23 12:19:20 i Allt och inget,Gillestugor, finrum, tändsticksaskar med påklistrade skruvmakaroner och gamla hederliga sopnedkast.
Och mycket, mycket mer...

Igenkänningsfaktorn var hög igår på Kristianstad Arena när vi såg "Ljust & Fräscht - En show om det perfekta boendet". Showen av och med Henrik Schyffert och Fredrik Lindström var min julklapp till sambon. Smart att ge sånt som man själv gärna vill se va? ;) Må vara att showen redan körts på andra orter, men bor man i en liten håla som Kristianstad så får man ge sig till tåls...

Kvällen bjöd på mååånga asgarv och känna-igen-sig-fnitter. Sjukt roligt är vårt betyg!


Och TGIF igen!
Önskar dig en topphelg i solen och värmen! Här ska njutas :)

Kommentarer

Postat av: Ulrika

Publicerad 2012-03-23 15:30:39

Vad kul att ni gillade den! Imorgon är de i Malmö, då ska jag dit och titta på min julklapp.

Trevlig helg!

//Ulrika

Postat av: Åsa

Publicerad 2012-03-23 15:49:45

Det låter lovande. Jag och sambon ska in till Malmö i morgon och se de ljusa och fräscha herrarna där.Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2012-03-24 19:20:12

Ja, det där var verkligen en supersmart julklapp! Kan bara säga att jag är avundsjuk, - Fredrik L är verkligen en av mina stora idoler. (Om man kan ha idoler när man är över 40...)Idag har jag haft en fantastisk dag i trädgården. Hoppas solen har hittat till Kristianstad också, jag var där i förmiddags och då såg det ganska grått och trist ut...Nu ska jag gå och moffa i mig mina överblivna ostKROKAR!

Kram på dig!/Anna-Karin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela