Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Fångad i en stormvind

Publicerad 2012-03-28 20:18:28 i Trädgård,Efter två dagar på konferens i hufvudstaden är det skönt att vara hemma igen. Har sagt det förr och kommer garanterat säga det fler gånger. Hemma är alltid bäst!

Tänkte mig en pysslande seneftermiddag/förkväll i trädgården, för sen vi ändrade till sommartid är det ju ljust till åtta ungefär. Lovely! Men icke sa Nicke. En fotorunda i expressfart var allt pyssel det blev idag eftersom det blåste riiiiktigt friska vindar.

Vill knappt vara ute när det blåser så mycket pga risken att få en sketen takpanna eller trasig hängränna i huvudet. Jag sa väl att vi behöver fixa vårt tak? Ogilla! 


Fotot: Frodigaste hörnan för tillfället. Där lyser det sommargrönt och blommar redan nu :) 


  


Kommentarer

Postat av: Marina

Publicerad 2012-03-28 21:42:29

Ja, fy som det stormar!Borta (kanske) bra men hemma helt klart bäst om du frågar mig.Nu vill vi väl ha lite svagare vindar och behaglig temperatur.Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela