Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Första valken

Publicerad 2012-03-16 21:14:36 i Trädgård,Svinont i ryggen, stel i fingrarna och valkar i händerna. Härliga krämpor efter en eftermiddag i trädgården! För kan man tycka det är annat än härligt när solen skiner och temperaturen är över tvåsiffrigt? 

Stensättningen av pergolagolvet påbörjades idag. Lyfte ner hammocksoffan, förberedde underlaget och kånkade mängder med lass sättsand från uppfarten till pergolan. Det känns i ryggen nu... Hoppas på lika strålande väder imorgon så jag kan börja lägga sten imorgon.

Psst. Fuskade lite med några stenar redan idag. Kunde inte hålla mig! Det bidde fin-fint. Bild kommer kanske imorgon (om nu nån skulle vara intresserad)...

Nu - ryggvila!


Kommentarer

Postat av: Mina gröna tankar

Publicerad 2012-03-17 08:46:11

Intresset är på topp! Jag håller kollen på dej....din stensättning, menar jag! :)))

Postat av: Marina

Publicerad 2012-03-17 12:14:54

Låter som härligt men tungt jobb.Kram

Postat av: Åsa

Publicerad 2012-03-17 15:43:02

Akta ryggen och lycka till med fortsatta stenläggandet.Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela