Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Gränslöst

Publicerad 2012-03-25 22:02:14 i Trädgård,Säg hej till publiken! Eller. Oj vilken lååång trädgård vi har! Så känns det när man sitter på trädäcket och kikar ut över trädgården sedan grannen tog bort sitt halvruttna och fula plank (det stod vid de röda markeringarna). Inte är det så snyggt nu heller, men han ska bygga ett staket istället för att sätta upp ett nytt fult "köpe-plank". Och jag ska plantera häck på vår sida. Grönt och fint... om några år. Avenbok ska det bli.  


Invigde förresten Grythyttanstolarna i helgen. Är de sköna att gunga i eller inte? Åhh, kan det inte bli helg igen? Pronto!


Kommentarer

Postat av: Vardaxlyx

Publicerad 2012-03-26 07:02:48

Häftigt =)

Jag vill även önska dig en kanon trevlig måndag!!

KRAM i stora lass

Postat av: Millan

Publicerad 2012-03-26 09:04:59

Oj vilken fin trädgård du har, tänker jag.

Jag gillar din pergola skarpt, så mycket att jag har visat den för min man och nästan fått honom att lova mig en liknande (i framtiden)Ha det gott!

Kram

Postat av: Gardenhouse

Publicerad 2012-03-26 15:40:41

Vad snyggt det kommer att bli, oj vad ni fixar läckert!

Hur länge hade ni bott där, fick för mig att ni var ganska nyinflyttade?

Lycka till,

kram Sussi

Postat av: Marina

Publicerad 2012-03-26 19:19:42

Helg igen röstar jag för direkt! Ska vi bilda en klubb du och jag kanske? Mera helg åt trädgårdsfolket!Det ser så fint ut hos er tycker jag men jag, som är nästan folkskygg, tror det blir bra med ny häck och plank.Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela