Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Expressleverans

Publicerad 2012-03-02 16:30:24 i Allt och inget,Ojoj, vilken fantastiskt blå himmel vi har i Kristianstad idag. Underbar! Synd bara att jag suttit inne och jobbat hela dan, men äntligen är det dags att säga TGIF :)

Gå ut och "hyperventilera" vårluft är kanske vad man borde göra, men istället blir det kettlebellsträning (fortfarande kul - och jobbigt), ICA-besök (inte kul alls) och pakethämtning (kuligt). Lamporna jag beställde från Ellos i onsdags är nämligen redan här. Två dagar tog det. Det kan man nästan kalla expressleverans tycker jag.


Bilden: Pelargonen verkar också gilla vårhimlen.

Kommentarer

Postat av: Marina

Publicerad 2012-03-02 17:29:33

Jag hade sådan tur att dagen möte ställdes in och därmed kunde jag sluta kl 12.30 som jag oftast gör på fredagar. Har nu varit på Solhaga och där köpte jag bla penséer. Fina och många fanns där till bra pris. 19 kr för 10 st.Kram

Postat av: Åsa

Publicerad 2012-03-02 21:24:36

Vilken härlig bild med härligt pastelliga vårfärger. Japp, solen har verkligen strålat idag. Underbart. Jag har varit och vänt i kristianstad minsann fast det var när solen försvunnit. Hoppas kunna se mer av staden en annan gång. Lycka till med lampuppsättningen.Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela