Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Var det nödvändigt?

Publicerad 2012-03-08 20:33:21 i Trädgård,Frösåddsspecialist är nog inget jag skulle lägga till i meritlistan. Alla utom jätteverbenan har grott, men hoppas den kommer, för det är den jag helst av allt vill ha plantor av.

Mycket av det som kommit upp är väldigt-väldigt rangligt, men det är mitt eget fel för efter knappt två veckor kom jag på att jag hade lysröret alldeles för långt från krukorna. Äsch då ;)

Sen var det ju det där med kom-ihåg-et. Satte ut ett gäng fröer för vintersådd. Tänkte att om jag sätter olika antal tejpbitar på krukorna så kan jag särskilja dem åt. Det var ju en riktigt bra idé! Mindre bra är det att lappen där jag skrev upp vilka fröer som hade en, två respektive tre tejpbitar är borta. Puts väck!

Sen undrar jag vad som hände i natt och imorse? Snö?! Mycket snö! Var det verkligen nödvändigt?


Bilderna: Smått och gott från den dagliga trädgårdsrundan.

Kommentarer

Postat av: anna berg

Publicerad 2012-03-09 10:50:39

Det låter som att du har snurrat till det ungeför som jag brukar göra. Spännande att se vad som kommer upp dock! Lycka till!

Postat av: Anna

Publicerad 2012-03-09 10:51:46

Det låter som att du snurrat till det som jag brukar göra. Lycka till med sådderna, det blir ju spännande att se vad som kommer upp! ;-)

Postat av: Gardenhouse

Publicerad 2012-03-10 06:51:50

Än har jag inte försått nått! Ska bort v12 och vem kommer ihåg dom då? Ingen ;)

Ja fy för snö igen ni som haft det helt bart...

Gör en smoothie och gå ut och njut i trädgården!

Kram Sussi

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela