Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Afföfan!

Publicerad 2012-11-02 17:33:00 i Allt och inget,

Deltagarna i den andra säsongen av Allt för Sverige

Den är en jäkel till att bita sig fast, den här j-a förkylningen. Argghhh! Inte så mycket att göra åt, mer än pilla naveln och drömma om bättre tider (läs: våren 2013).

Förutom navelpilleri har det också blivit ett och annat TV-program under soffliggarveckan. Det är helt sjukt (fyndigt va?) så många usla programidéer det finns. Men det finns pärlor också. En sådan är SVT:s "Allt för Sverige". Tio amerikaner, med svenska rötter, besöker Sverige och tävlar om en träff med sina svenska släktingar.

Första delen av "Allt för Sverige" hittar du på SVT-Play. Där får du också svar på när rubriken på detta inlägg ska användas.


Foto: Peter Cederling, SVT

Kommentarer

Postat av: Jessica

Publicerad 2012-11-02 18:45:21

Krya på dig!

Postat av: Anna Vattenkanna

Publicerad 2012-11-03 09:43:35

Ja jisses vad de där tv-människorna hittar på för program ibland. Förutom trädgård tycker jag om historia och släktforskning och sånt. Jag såg första programmet mest av nyfikenhet men det var ju bra! Förutom UTRÖSNINGSBITEN. Varför i hela fridens namn måste detta moment finnas i ALLA! program??? Helt ovidkommande och bara så ÅHHH NEEEJ. Snart blir vi väl utröstade i verkliga livet också om vi inte passar oss?

Krya på dig!

Kram

Postat av: Helena

Publicerad 2012-11-03 17:32:35

Jag följde det förra säsongen men missade första avsnittet i söndags.Så mycket bättre är oxå jättebra o trevligt att se :-)
KRAM från mig!

Postat av: Helena

Publicerad 2012-11-03 17:32:35

Jag följde det förra säsongen men missade första avsnittet i söndags.Så mycket bättre är oxå jättebra o trevligt att se :-)
KRAM från mig!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela