Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Because we can!

Publicerad 2012-11-06 17:21:00 i Allt och inget,

 
Förr var jag en flitig konsertbesökare, men det har blivit en sällan-aktivitet på senare år. Varför har jag inget svar på faktiskt. Knasigt egentligen, för det är ju riktigt kul med konserter!

Idag fick jag iaf tummarna ur och knep biljetter till de gamla godingarna Bon Jovi. Gamla godingar?! Finns det någon, förutom jag då, som är yngre än 100 år som använder det uttrycket? Suck, jag är en tönt...

Fast håll med om att Jon ser "väldigt trevlig" ut? Inte för att jag går igång på uppknäppt skjorta, men det kanske blir varmt när man sjunger så bra ;)


Biljetterna till konserten i Stockholm släpptes en timme före de i Köpenhamn och eftersom jag inte vågade chansa köade jag för båda konserterna. Sitter nu med fyra biljetter i min inbox! Konserter är alltid roligare utomlands så därför tänker jag ta med mig sambon till konserten i Köpenhamn ;) Vet inte om sambon gillar Jon, men det kan jag ju strunta i.

Kommentarer

Postat av: Gardenhouse

Publicerad 2012-11-06 21:07:09

Såå kul det är att gå och se live!!! Danmark låter ju underbart =)
Jag tror maken blir såå glad och nöjd...
Ha det gott,
Sussi

Postat av: Mina Gröna Tankar

Publicerad 2012-11-06 23:01:22

Anas det inte liiiite gäddhäng på Bonsan?! Yeeeezzzzz!!!!

Postat av: MissStorm

Publicerad 2012-11-08 22:48:36

Så kul att gå på den konserten! Du har verkligen trillat dit på Jon i alla former. Men är det inte lite konstigt att en sådan gammal goding faktiskt ser lika trevlig ut fortfarande? Såg han inte ut ganska exakt så där för 100 år sedan också?

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela