Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Ful men kul

Publicerad 2012-11-23 19:20:00 i Trädgård,

 
 
Här kommer fortsättning på mitt förrförra inlägg om den blinkande fulgranenI sin kommentar på mitt inlägg berättar Miss Storm att hon fått sin pappa omyndigförklarad för att han gillar julpynt liknande min blinkande gran. Med det tror jag hon menar att hon vill få även mig omyndigförklarad! Moaahhahaa ;)
 
Hennes kommentar blev extra kul idag när jag såg ovanstående klipp (läs mer). I jämförelse är ju min gran en hoptorkad myrlort... 
 
Varför det blev extra kul? Jo, mannen som gjort "ljus-spelet" heter Mr Storms (tror det är stavfel - det ska säkert vara Mr Storm). Vad säger du Miss Storm. Har pappsen rymt till Texas?
 
Happy fredagsmys! 

Kommentarer

Postat av: Anna Vattenkanna

Publicerad 2012-11-23 21:09:36

Det där huset med alla ljus och ljud är helt galet knasigt, fult och fint på samma gång alltså. Tänk att bo granne med den där Storms.... Din lilla gran är höjden av stilfullhet och klass i jämförelse.

Kram

Postat av: MissStorm

Publicerad 2012-11-24 01:43:45

Hahaha! Jasså, det är där pappa håller hus!

Men jag hoppas du lär dig en läxa av det här nu Tamara. Man börjar lite oskyldigt med en myrlort till gran. Sedan går det bara utför med tyngre grejer. Granarna blir större och större. Tillslut får du gömma dig utomlands för att ostört kunna få din dagliga dos av Piff&Puff-belysning. Mitt råd till dig är att genast kasta ut inkörsporten myrlorten och välja den mörka sidan innan det är för sent!

Kram

Postat av: Helén i Valje

Publicerad 2012-11-24 09:50:54

Detta var häftigt :) Funderar starkt på att göra likadan utstyrsel på Southfork i Valje :) Sedan ska Magnus dansa gangnamstyle som jultomte :). Vad tror ni om det? Ha en fortsatt trevlig helg!

Postat av: Ulrika

Publicerad 2012-11-24 17:37:49

Ha ha! Underbart!!!
Kan man ha det så på sitt hus?
Maken säger NEJ, men jag ska undersöka det lite närmare...
Ulrika

Postat av: Tant Otteskrufv

Publicerad 2012-11-24 19:28:40

Kanske inte så vackert men i alla fall enastående :)

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2012-11-25 19:28:19

Haha, nu skrattar jag högt! Fast jag får erkänna att det är något i allt det där hemska blinkandet som gör mig lite varm i hjärtat. Härligt barnsligt, på något sätt! Själv har jag inte en enda liten ljusslinga i trädgården. Än... Söndagskram!
/Anna-Karin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela