Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Beroendeframkallande

Publicerad 2012-11-11 09:53:00 i Trädgård,

 
Allt är Lantloppans "fel", för det var på hennes blogg jag fick tipset om programmet där man kan designa sin trädgård. Trots att det är både tidsödande och pilligt har jag lyckats fastna! Hoppsan, har tre timmar redan gått. Typ...
 
Att det är tidsödande beror på att jag inte tidigare hade koll på avstånd och/eller mått i trädgården. Det tog också ett tag innan jag kom på vilka symboler som gjorde sig bäst för de olika strukturerna såsom buskar, jord, gräs och blommor. Men nu är snart (peppar-peppar) hela trädgården uppskissad. För mig som inte är en fena på att rita/måla för hand är detta verktyg toppen! På bilden ser du, den nästan färdiga, skissen över framsidan. 
 
Vill du också testa gratisverktyget från Gardena? Gå in här, skapa ett konto. Sen är det bara att börja! 
 
PS
Jag tar en skärmdump/screendump och spara på min dator allt eftersom jag skissar. För det vore ju trist om Gardena hux flux bestämmer sig för att ta bort verktyget INNAN man är klar... 

Kommentarer

Postat av: Anna Vattenkanna

Publicerad 2012-11-11 11:37:04

Bra med ett hyfsat enkelt ritprogram och man kan ju strunta i att lägga till sprinklersystem :-)

Kram

Postat av: Marina

Publicerad 2012-11-11 11:49:49

Kan absolut förstå att du fastnar. För "hundra år sedan" fick jag ett program till datorn i julklapp. Där skulle man designa sin trädgård. Säkert är det mycket bättre nu med finesser och annat men redan då fastnade jag i timmar.

Kram

Postat av: Jessica

Publicerad 2012-11-11 19:13:43

Usch o fy för sånna program! Säger resterande av min familj iaf! Jag älskar dem! Tack för tipset, får se om jag vågar prova nu med vår nya något större trädgård ;)

Postat av: Lantloppan

Publicerad 2012-11-11 19:52:50

Haha... då är du som jag... kan fastna i timmar, dagar med sånt där. Sitt nu inte å designa ända fram till jul bara ;-)
Kram!

Postat av: Ulrika

Publicerad 2012-11-11 20:56:47

Wow, det måste jag ju testa! Kan inte tänka mig att jag blir fast där, eller?
Kanske nå´n dag när jag har lite tid över...
Tack för tipset!
Ulrika

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2012-11-11 21:44:00

Men Tamara, hur kan du göra så här mot mig?! Jag inser på noll sekunder att jag kommer bli helt världsfrånvänd inom kort, hehe! Over and out; det där måste testas genast!
/Anna-Karin

Postat av: MissStorm

Publicerad 2012-11-22 21:36:00

Hurra! Det var ett tips i min smak. Programmet ser mycket snyggare ut än programmet jag trixade med i april ju (Rosendahls). Ska jag absolut testa!

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela