Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Materian är emot mig

Publicerad 2012-11-19 23:44:00 i Kök,

 
Jaha, så var det dags för problem med materian igen! Förra veckan var det droppande rör i källaren och den här veckan är det frysens tur att strejka. Det är andra gången i år, arghh. 

För att göra en lång historia, om hur jag leker entusiastisk kylreparatör och elektriker, kort. Frysen med no frost-funktion frostas nu av. Det var tjockt med is bakom en lucka och denna gång beror det INTE på att vi glömt dörren öppen. En riktig kylreparatör är också kontaktad...

Det är kanske så här det blir när man väljer frysmodell främst för dess snygga och diskreta handtag. Hur viktigt nu det är egentligen?!?  
 
Ser med spänning fram emot vilken materia som behagar strejka nästa vecka. Eller inte...
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-11-20 08:06:06

Låter som om det är din sambo som har smittat dig. Han har haft materien emot sig hela livet!/K

Postat av: Helena

Publicerad 2012-11-20 23:07:26

Ånej vad trist o tråkiga ting brukar ju vara 3 sägs det...hoppas det inte stämmer!
KRAM från mig!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela