Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Oväntat bra!

Publicerad 2012-11-09 21:52:00 i Allt och inget,

 
Två och ett halvt år! Så länge har vi bott i Kristianstad och så lång tid tog det innan vi fick tummarna ur och gick på bio. Med tanke på hur bra kvällens film var känns det ändå helt ok att tummarna satt fast så länge. 
 
Om du ännu inte sett den franska filmen "En oväntad vänskap" är det dags att du pallrar dig iväg till närmsta biograf (eller var du nu ser på film...). Huvudsaken är att du ser den! Fem starka solsken får filmen av både sambon och mig.
 
Filmen: Driss, en ung kille från förorten som precis kommit ut från fängelset, anställs genom en händelse som personlig assistent till den oförskämt rike, men också mycket ensamme aristokraten Philippe som blivit förlamad efter en skärmflygolycka.
 
 
PS: Säg det inte till sambon, men jag tror minsann att jag är lite kär i Driss... 
 
 

Kommentarer

Postat av: Marina

Publicerad 2012-11-09 22:35:01

Jag såg denna förra helgen. Kanonbra! Hade bara hört bra om den och då kan det vara lätt att ha för höga förväntningar men den levde upp.

Kram

PS: Jag säger inget.

Postat av: Trädgårdstoken

Publicerad 2012-11-10 20:11:36

Åh, den filmen såg maken och jag för några veckor sedan. Otroligt bra tyckte vi båda. Jag skrattade så jag grät. Och ett rörande slut. Den vill jag gärna se igen.

/Mia

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2012-11-10 20:14:42

Tack för filmtipset! Vi har minsann varit på bio i Kristianstad FLERA gånger sedan 2010; en sisådär 2-3 gånger om året brukar det iallafall bli. Man borde gå oftare, tänker jag varje gång jag sitter där. Ha en fortsatt fin helg!
/Anna-Karin

Postat av: Inger Karlsson

Publicerad 2012-11-22 20:05:06

Har sett filmen, var glad i flera dagar.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela