Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Platta rökverk

Publicerad 2012-11-25 20:00:21 i Pyssel,

 
Förutom en tjutande brandvarnare (vidbränd blockchoklad i mikron) och en smet som inte gick att rulla (av okänd anledning) så blev slutresultatet smarrigt! Sambon hade - dubbelkors i taket - en bakdag igår och det blev bl.a. chokladcigarrer. Eller cigarrer och cigarrer. Ja, du ser ju själv...
 
Undrar vad det beror på att han allt som oftast slipper göra de tråkiga sakerna som att spackla, slipa och måla fönsterkarmarna. Gissa vem som åkte på det jobbet igår? Ja, inte var det konditorn inte. Grrr.

 
Sin uppskattning över gårdagens arbetsfördelningen visade han ändå genom att göra en special-cigarr till mig. Eftersom degen inte gick att rulla fick han ju spritsa ut degen. Innan gräddning var krumeluren på bilden ovan ett synnerligen, snyggt, stiligt och spritsat hjärta. Efter gräddning - öhh, inte lika snyggt kanske. Men det är ju tanken som räknas. Eller hur?
 
Jag kan också tipsa om att chokladcigarr och äppelglögg funkar förvånansvärt bra ihop. Tro't eller ej!
 

Kommentarer

Postat av: Mina Gröna Tankar

Publicerad 2012-11-25 20:09:46

Det är ju nästan så att det skulle vara värt att göra arbetsbyte för att få en sådan cigarr!!!

Postat av: Gardenhouse

Publicerad 2012-11-25 20:59:15

Så sött och rart!
Och gott såklart. Vilken go gubbe du har ;)
Söndags kram Sussi

Postat av: Lantloppan

Publicerad 2012-11-25 20:59:20

Så trevligt med ett kakhjärta :-) Jag skulle gärna måla fönster för ett sånt. Kram!
/Liv

Postat av: Karin

Publicerad 2012-11-26 17:04:03

Utseende är ju inte allt! Huvudsaken är ju att de smakade bra, och nyttigare än riktiga cigarrer. Choklad är alltid bra.

Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela