Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Vilka jon?

Publicerad 2012-11-05 19:51:00 i Trädgård,

 
Jahaja! Trodde trädgårdssäsongen var över för i år. Den tron levde jag efter innan jag åkte till ICA Maxi igår kväll. Perenner på extrapris stod det på en skylt precis vid entrén. Gissa om jag gick omedelbums dit? Utan att passera nåt annat. Rätt svar på det är - ja.
 
Det perenna utbudet bestod så gott som enbart av diverse ormbunkar (eller heter det jon/bräken. jag vet inte skillnaden). Utbudet passade mig i alla fall perfekt eftersom ormbunkar är vad jag tänkt plantera vid pergolahörnen och vid schersminerna på framsidan. Ännu mer perfekt passade priset mig. 10 kr styck! Gissa om det blev många inköp? Rätt svar på det är - ja.
 
Eftersom jag (vid omoraliska ögonblick) funderat på att traska ut i skogen och "hitta" ormbunkar som naturen vill bli av med, var ju detta en smidig och prisvärd lösning. Bra där, ICA! 

Kommentarer

Postat av: anna

Publicerad 2012-11-05 21:56:09

Ibland ska man ha tur och bara "ramla" över saker:))
kram anna

Postat av: MissStorm

Publicerad 2012-11-05 22:00:30

Vilken lycka! Det finns tydligen fördelar med att trädgårdssäsongen tar slut trots allt.
Kram

Postat av: Jessica

Publicerad 2012-11-06 19:14:59

Ååååå typiskt att det aldrig är jag som sköter handlingen här hemma längre.. Sambon skulle aldrig nappa på en sån lapp..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela