Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Vinterförvaring

Publicerad 2012-11-03 19:47:35 i Trädgård,

 
Nu är det bara stora tunga parasollet kvar, sen är allt löst "bråte" undanplockat inför vintern. Det var ett tag sedan trädgården fick omvårdnad men idag pallrade jag mig ut och höststädade. Behövde frisk luft. Fick t.o.m. känna på solens strålar under eftermiddagen. Det gjorde gott i hela kroppen!
 
Hoppas på uppehåll även imorgon för då är tanken att krukorna ska få sin vinterklädsel. Men sen, sen är det nog slut med utomhusaktiviteter för den här säsongen. Men vi får väl se hur det blir med den saken. Mina trädgårdssäsonger brukar normalt sett avslutas flera gånger var höst... 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-11-03 20:15:14

Behöver också ut och göra det sista. Typ klippa gräset en sista gång och bära in möblerna.....
Ha det bra :)

Postat av: Mina Gröna Tankar

Publicerad 2012-11-03 20:23:54

Finns det slut och början på säsonger? Hänger dom inte ihop...liksom?

Postat av: Marina

Publicerad 2012-11-04 13:29:38

Nu har jag precis varit ute och klippt ner hallonen. Såg att uppstammade svarta vinbärets stöd havererat så där blev det också en insats.
Känner mig nog klar nu tror jag. Ja, en hel del växter står ju kvar i Lugnet men där står de bra tills det blir mer ihållande kallt. Ett par minus någon enstaka natt klarar fläkten (och ekonomin!).

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela