Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Pip-pip-pip

Publicerad 2012-10-01 21:07:00 i Trädgård,

 
Vad tycks om de här två yrväders-spretiga rosorna? De står längst bort på vår uppfart bredvid garaget/förrådet (som definitivt sett sina bästa dagar). Nåväl. I våras hade vi ingen aning om vad det var för rosor så därför lät vi dem vara kvar. De kunde ju vara några rariteter. Man vet ju aldrig!
 
Nu är det höst och vi har fortfarande inte en susning om vad det är för rosor, men jag tippar på vildrosor av något slag. Typ sådana man ser längs med varenda järnvägsspår... Oavsett vad, där de står nu tar för stor plats så de ska bort. Istället tänker jag försöka mig på att bygga en vägg/spaljé av något slag för tja, nåt annat grönt. Vad vet jag ännu inte.
 
 
 
Och häpp! Vad har vi här då? Nu när löven fallit ser man att vi i yrvädersrosorna haft gäster. Undrar vilka pippifåglar som huserat här i sommar?    
 

Kommentarer

Postat av: Lantloppan

Publicerad 2012-10-01 22:27:14

Tror du verkligen att det är vildrosor? Dom växer så rakt upp tänker jag. Vad var det för blommor på den, rosa? Gulligt fågelbo :-)

Postat av: Jessica

Publicerad 2012-10-02 13:21:21

Stamma upp dem vet ja!

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2012-10-02 18:32:04

Hvor dejligt, -både buskarna och det lilla pippifågelboet!
Härligt också med alla vackra nypon.
Må gott!
/Anna-Karin

Postat av: MissStorm

Publicerad 2012-10-03 05:39:07

Du har inte några bilder på blommorna? Jag som älskar rosor håller med Jessica, stamma upp (om du tycker att de är för yra) och behåll!

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela