Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Så lökigt

Publicerad 2012-09-17 20:45:00 i Trädgård,

 
Vaknade klockan fyra i morse och var pigg! Vad är vitsen med det liksom?! Kunde inte somna om och gick därför upp vid halv fem. Kan konstatera att man kan hinna mycket innan jobbet om man går upp så tidigt.
 
Förutom att sitta och titta på fina buketten med kärleksört och lavendel kan man t.ex. beställa diverse lökar på nätet. Ganska många hinner man beställa dessutom ;) Precis innan jag klickade på skicka-knappen hos Odla kom jag på att jag hade en värdecheck till godo. I våras fick jag nämligen 150 kr som plåster på såren för att två av fem 'Snow Ballet'-rosor inte klarade vintern. God service tycker jag! 
 
En så tidig (i mina mått mätt) morgon börjar nu ut sin rätt. Kudden känns väldigt lockande så alldeles strax dyker den här tanten ner i "loppelådan".

Kommentarer

Postat av: Lotta 8,)

Publicerad 2012-09-17 21:49:49

Jisses.... du gick upp tidigare än mig! Jag väcks 05.15 och är inte direkt pigg då.... ;) men jag vet vad du menar, kan man inte sova är det lika bra att gå upp.
Jag har inte ens vågat mig in på trädgårdsbutiker på nätet, helt livsfarligt! Norpade några tulpaner på blomsterlandet för ett par veckor sedan, det får räcka! (inbillar jag mig :)

Ha det :)

Postat av: Gardenhouse

Publicerad 2012-09-18 11:19:17

Då är det sant, att morgonstund är guld värd ;)
Jag håller med man hinner ju med så mycket mera än annars...
Bra reklam med god service!
Kram Sussi

Postat av: Anna-Karin

Publicerad 2012-09-18 12:59:45

Himmel! Tyckte jag vaknade tidigt.. Blev väckt av makens hostande strax innan sex. Fniss.. ja, de där lökbeställningarna har en tendens att bli något större än man tänkt från början.. Men fint blire!
Kramar!

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2012-09-18 17:32:45

Vakna tidigt är inte min grej... Och om jag mot all förmodan skulle göra det, så ligger jag nog hellre kvar och gottar mig än kliver upp tidigare än vad jag behöver, hehe! Lökar ja, i lördags stannade jag på Växthuset på väg hem från stan och där fanns det gott om den varan. Och jag drabbades av beslutsvånda och köpte inte en enda sort. Tänk så det kan bli, suck... Ha en fin tisdagkväll! /Anna-Karin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela