Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Fel som blev rätt

Publicerad 2012-09-27 21:01:00 i Trädgård, 
Så dök den så upp till slut, den svarta stockrosen 'Nigra'. För drygt två månader trodde jag att den var på gång, men se det var fel-fel-fel. Det det som visade sig då var en svagt ljusrosa stockros. Visserligen var den fin som snus men det var ändå lite snopet när jag förväntat mig en svart. Nu när jag sett båda i full blom måste jag ändå säga att den ljusrosa vinner på poäng. 
 
Visst är panelen som stockrosen "klättrar" på snygg? Nähä! Det tycker faktiskt inte jag heller. Förhoppningsvis får (eller får och får, det är ju inte gratis direkt) vi ny panel på huset nästa år. Liggande och i den ljusgrön/beige kulören NCS S 2005Y. Fint som snus även det! 

Kommentarer

Postat av: Marina

Publicerad 2012-09-27 21:35:20

Jag gillar nog nästan alla stockrosor. Kanske inte ceriserosa, det är inte min färg.

Kram

Postat av: Lantloppan

Publicerad 2012-09-27 21:52:07

Vad snygg den var! Jag har fröer till den svarta som ligger och väntar på våren :-) Tack för revsugorna förresten, dom är nergrävda i jorden nu.

Postat av: Le petit jardin

Publicerad 2012-09-27 22:15:12

Så häftigt med svart stockros, den gör i allafall panelen snyggare!

Kram Kajsa

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela