Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Kom in, kom in

Publicerad 2012-09-29 10:20:08 i Trädgård,

 
Var gång vi får gäster kommer den automatiskt. Den där tanken på hur vår entré kan göras så mycket snyggare (inte så svårt med tanke på utgångsläget). Förra hösten gjorde jag ett litet piff-ryck och ställde dit några krukor men i år har jag gjort det ännu lättare för mig. En ros i betong och några vintergröna växter. Två stenar och en ljuslykta. Klart! 
 
Notera stenen med "vågorna". Det är ett minne från klassresan i årskurs sex. Året var 1978 och vi spenderade två nätter i tält på ön Stenskär i Piteå skärgård. Rena antikviteten! Både stenen och jag. 

Kommentarer

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2012-09-29 18:43:23

Nog vill man ha det lite trevligt på trappan, både för sin egen skull och för gästernas. Hur gräslig trappa vi har på baksidan har du ju sett bilder på, så känn dig inte ensam om det. Läckert med stenen från 1978! Those were the days... Lördagskram!
/Anna-Karin

Postat av: Mina Gröna Tankar

Publicerad 2012-09-29 20:20:52

Jisses, fanns d stenar på den tiden!!??!

(Hälsningar från en som med snabb matte verkar va ganska lika gammal....)

Postat av: Lantloppan

Publicerad 2012-09-29 20:28:33

Min entré är så ful så den har jag inte ens vågat visa bilder på än... Men egentligen kan man ju göra det riktigt trevligt, med små saker som du har gjort :-) Kram
/Liv

Postat av: Marina

Publicerad 2012-09-29 21:17:29

Men va roligt att ha kvar den där stenen!

Fint vid entrén vill nog de flesta ha men ibland tappar jag bort det liksom.

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela