Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Shopaholicvarning

Publicerad 2012-09-21 20:56:00 i Trädgård,

 
Inser att mina senaste inlägg kan tolkas som att jag är (lätt) shoppinggalen. Är det inte lökar på nätet eller i butik så är det choklad eller frisörbesök som gör att börsen öppnas. Hej vad det går. Och idag var det dags igen. Halva priset på perenner på Växthuset gjorde att jag kom hem med ett elefantgräs och en miskantus 'Ferner Osten'. Och rubbet av vad de hade kvar av rosenplister 'Beacon Silver'! Beslut är nämligen taget. Det är rosenplister som blir marktäckare på större delen av framsidan. 
 
Många lägger mycket på kläder, skor och dyra väskor, men här läggs i princip hela min veckopeng på trädgården. Med tanke på det är det kanske inte så konstigt att jag haft samma väska i tre år...
 
Förresten. Har jag sagt att jag ska till Malmö imorgon? På SHOPPING-runda tillsammans med H från gamla hemstaden Helsingborg. En sak kan jag garantera. Det blir inga växtköp...

Kommentarer

Postat av: Ulrika

Publicerad 2012-09-21 21:14:45

Ha en mysig shoppingtur!
Får ni en stund över så är ett besök på Katrinetorp (se mitt inlägg) att rekommendera. Supergod fika/lunch har de också.
Kram Ulrika

Postat av: Mina Gröna Tankar

Publicerad 2012-09-21 21:28:00

Lycka till med shoppingen! Köp en ny fräck väska, eller två! Trädgårdsfolk SKA ha coolt stuff som matchar den gröna designen OCH den nya coola frillan! Kom igen nu!

Postat av: Marina

Publicerad 2012-09-21 22:10:18

Hm, halva priset? Då kanske jag måste åka till växthuset?

Ha en bra helg!

Kram

Postat av: Lantloppan

Publicerad 2012-09-22 09:37:10

Jag har inte varit i nån växtaffär på länge, kanske borde kolla om blomsterlandet har nån rea idag... Det som är bra när man lägger pengarna på växter är att man iallafall inte handlar något onödigt :-)

Postat av: I Tages trädgård

Publicerad 2012-09-22 17:25:37

Hoppas ni haft en härlig shoppingdag här i stan! Och att det inte regnade för mycket på er. Kram från Hanna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela