Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Trippel

Publicerad 2013-04-09 21:39:00 i Trädgård,

 
Vred och vände gjorde jag på de här fåglarna på Netto igår. Jag kunde nämligen inte bestämma mig för om jag tyckte de var söta eller rent av skitfula! Men som du ser fick de ändå följa med hem till slut (de var ändå nästan gratis). Men jag är fortfarande osäker på om jag gillar eller ogillar dem.
 
Hur som helst. Tanken är att jag ska installera dem i trädgården. De ska få sitta överst på varsin rund staketstolpe. Det kan bli snyggt. Det kan bli fult. Vi får väl se... 

Kommentarer

Postat av: Anna Vattenkanna

Publicerad 2013-04-09 23:25:54

Spontant gillar jag deras färgskiftningar och de ser inte direkt anskrämliga ut - inte som vissa av mina grodor! Gulligt med löven till stjärtar och vingar och jag tror att de kommer att passa bra där på pinnarna. Du måste visa sedan!

Kram

Postat av: Lotta 8,)

Publicerad 2013-04-10 08:55:11

Åh, de var riktigt fina! Netto säger du.... skall nog ta en tur dit jag med, passerar ju butiken på väg hem. Bra ide att ha dem på staketstolpe, blir säkert kanonfint.

Jag väntar på regnet jag, kanske fredag? Måste ha regn innan våren kan ta fart! Som jag längtar! Har massa planer och nya ideer jag vill ta tag i :) Ha en bra dag♥

Postat av: Carina

Publicerad 2013-04-10 09:39:12

Jaaa du, det var svårt att säga vilket, jag har inte bestämt mig ännu vad jag tycker, men en sak ser jag som trots allt är ganska kul och det är att vingar + stjärt är som löv....så, jo, de är nog ok trots allt:)....och som knoppar på staketstolpar så blir det säkert bra. Du måste lova att visa bild på det se´n.
Vet du en annan sak? Jag ligger hemma med feber, men passade på att titta ut genom fönstret och vad får jag se om inte först domherrar, steglitsar, koltrastar och andra diverse småfåglar, men sedan ser jag TRANOR, 2 st hemma hos mig:) Yippie!
Ha en go´ dag!
Kram

Postat av: Fröken Grön

Publicerad 2013-04-10 19:27:14

Du, jag tror de där små pippifåglarna blir ett riktigt läckert inslag på staketet i sommar! Ja kanske redan på söndag, för då kommer VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅREN!
Må så gott!
/Anna-Karin

Postat av: Karin ~ Mina Rum

Publicerad 2013-04-11 17:23:26

De ser ut som en liten fågel jag hade i mitt rum på lantstället när jag var liten. Jag blir helt nostalgisk!

Den mailadress som du hittade sedan på bloggen fungerar mycket bättre än den andra. Den som du testade först gör lite som den vill. Ibland kan man läsa mail och ibland inte. Ibland kommer man inte ens in på den. Det är bara bloggen som råkar vara "kopplad" till den.
Hoppas det var trevligt på mässan. Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela