Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Tilltugg till te

Publicerad 2013-02-06 17:57:03 i Trädgård,


Underbara rosen Constance Spry! Fick tre plantor av mamma i födelsedagspresent förra året och blomman på bilden var den första som visade sig. Gissa om det var ren och skär(!) lycka?
 
 
Nu är det tyvärr ett bra tag kvar tills rosenknoppar och blommor visar sig "live" i trädgården. Därför får jag nöja mig med att titta på - och bälga i mig - mitt nyinköpta te som bl.a. innehåller rosenknoppar, röda vinbär och hibiskus. Love you forever heter teet. Supertöntigt namn om du frågar mig...
 
Men om vi bortser från namnet så var det riktigt gott! Fast ärligt talat var det nog semlan som åts till som gjorde det extra smarrigt :)

Kommentarer

Postat av: Marina

Publicerad 2013-02-06 20:13:24

Jag behöver köpa nytt te. Ska kanske kolla efter det du skriver om, töntigt namn eller ej:)

Kram

Postat av: Monica Söderström

Publicerad 2013-02-06 22:23:02

Tack för kommentaren! Låter gott det där- semla har jag avstått än så länge men det går nog inte längre. Vacker ros du har, den rosa blir ju snygg mot dina svarta kläder;) Idag gjorde jag en Alla Hjärtans bukett med rosa blommor och snygga svarta blad, nån ny sort som liknar Aspidistra. Kommer så småningom på bloggen. Svart i blomstervärlden är snyggt ju, så du skulle bli en bra florist!

Postat av: Carina

Publicerad 2013-02-06 22:26:59

Underbara bilder, både på rosen och på téet...bra mamma du har!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela