Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Make over - före

Publicerad 2013-01-15 21:48:00 i Allt och inget,

 
Påbörjade en välbehövlig make over av vårt arbetsrum (aka skräprummet) i helgen. Förutom arbetsplats vill jag få in en myshörna där jag kan sitta och invänta vårens ankomst. Eftersom våren snart är här (jo, du. det går fortare än du tror...) ställer det ju vissa krav på datum för färdigställande. Min plan får blir att kunna visa en efter-bild innan våren anlänt. Men jag lovar inget ;)
 
Hur som helst. Hyllorna och skrivbordet såldes till en glad tösabit i söndags och istället har vita skåp från källaren fått flytta upp. Igår beställdes en fondtapet till väggen rakt fram. Vit botten med svarta prickar. Kommer bli attans snyggt om du frågar mig! Och sen lull-lull med taklampa, tavlor, matta, en kudde eller två och lite pifferi så är saken biff. Tror jag?!

Kommentarer

Postat av: Gardenhouse

Publicerad 2013-01-16 15:26:04

Låter ju som det blir urbota läckert!!!
Jag tycker du måste lova en efter bild ;)
Kram Sussi

Postat av: Skullalundanna

Publicerad 2013-01-16 16:59:03

Väntar med spänning på efter-bilden. Tapetwn låter urcool!

Postat av: Carina

Publicerad 2013-01-16 19:39:33

Ååh, hoppas du har rätt!!!
(Att det går fortare än man tror till våren är här, alltså)
Jag har flyttat x antal ggr så nu har jag äntligen börjat slänga...men det kan ju visa sig att det var något litet tips man gärna ville ha kvar, meeen...

Postat av: Tidy To be

Publicerad 2013-01-30 12:07:33

Ska bli spännande att se resultatet! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela