Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

Tur i "spel"

Publicerad 2013-03-05 20:50:25 i Trädgård,

Jaaaaa, jag vann! Vinsten i utlottningen hos den inspirerande bloggen Isas Trädgård hamnade minsann här på Solsidan. Kors i taket liksom - jag som aldrig brukar vinna. Ett stort tack till dig Isa! Jag blev jätteglad för den här vinsten.
 
Vad jag vann? Jo, en skitsnygg (om jag får säga det själv) form för betonggjutning. Kolla in bilden! Så snyggt kan slutresultatet bli.
 
Mina tidigare erfarenheter av betongpyssel sträcker sig till ett fågelbad där "gjutformen" var ett rabarberblad. Så det här sätter lite press på mig - betonggjutarnovisen. Tur det här är en form som går att använda flera gånger. Utifall att... 
 

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2013-03-05 23:00:41

Wow jag ser fram emot att få se resultatet. Super fin
Hoppas allt är bra med dig.

kram Anna

Postat av: Trädgårdstoken

Publicerad 2013-03-06 09:36:34

Grattis! Det är så kul att hålla på med betong. Spännade att se hur det blir.

/Mia

Postat av: Ulrika

Publicerad 2013-03-06 20:12:02

Grattis till vinsten. Förstår att du ska gjuta massor i vår!
Ulrika

Postat av: Karin ~ Mina Rum

Publicerad 2013-03-07 17:35:10

Grattis Tamara! Vilken läcker gjutform. Jag tänker direkt trampsten, men det är väl förmodligen för att jag tänkt gjuta några sådana i sommar.

Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela