Livet på Solsidan

En blogg om trädgård, inredning, vardag och samboskap i Kristianstad!

¡Hola! ¿Qué tal?

Publicerad 2013-05-15 23:01:00 i Trädgård,

 
Wow! Efter fyra semesterdagar i den spanska huvudstaden Madrid kommer man hem till rena rama färgexplosionen. Det har hänt massor. T.ex. blommar de rosa tulpanerna 'Angelique' i höstrabatten just nu. Jag är så glad att jag tog mig i kragen och satte fler av de här skönheterna i höstas. Man kan helt enkelt inte få för många!
 
Kolla in grannens gigantiska japanska körsbärsträd(?) i bakgrunden! Är det inte magiskt vackert? 
 
 
I framsidans "kitchhörna" har tulpanen 'Angelique' och 'Purple Prince' bildat den här supersnygga kombon. Ny för i år. Me like! När tulpanerna blommat ut kommer brunnäva och höstanemon att ta vid. Faktum är att brunnävan redan tagit vid för den första blomman visade sig idag. Som sagt - det går undan nu...
 
Vi hade toppendagar i Madrid, men det är skönt att vara hemma igen. Fyra dagars trädgårdsfrånvaro är på gränsen till för många dagar den här årstiden.

Kommentarer

Postat av: Marina

Publicerad 2013-05-17 20:48:03

Så mycket fint och som ni har matchat, du och grannen.

Kan förstå det där med att vara från trädgården nu, vid denna tiden. Kluvet det där.

Kram

Postat av: MissStorm

Publicerad 2013-05-27 21:57:14

Åhhh så vackert! Finns verkligen många härliga tulpaner.

Kan hålla med om att man helst är hemma den här tiden. Efter ett halvår med snö är längtan efter trädgård stor! Jag vet inte om det är anledningen, eller om jag börjar bli gammal. Men mina resedrömmar börjar handla om bussresor till engelska trädgårdar...

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

tamkim

Hej! Jag heter Tamara och bor tillsammans med min sambo i ett litet hus byggt 1948. Huset benämndes som "Solsidan på Gamla Näsby" i mäklarens annons, därav namnet på bloggen. Här handlar det mest om mina intressen som i inbördes ordning är; trädgård, trädgård och trädgård. Men för att inte trötta ut dig helt blir det emellanåt också ett inlägg över hur sambon och jag har det med livet i allmänhet här på Solsidan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela